top of page

WIE IS WIE?

RAPPELSISTERS_EVIOCLICK-37.jpg
SOFIE

26 jaar
Ze woont in Heusden-Zolder.
Ze is leerkracht muziek-Nederlands.
Sofie volgens Ute: “Sofie is de echte muziekkenner van de groep. Als we vragen hebben over de muziek, kunnen we bij haar terecht! “


Sofie volgens Davina: “Sofie is een voorbeeld voor mij. Haar zangtalent is onbeschrijfelijk. Sofie is een zeer behulpzame jonge dame, waarbij ik altijd terecht kan.”

RAPPELSISTERS_EVIOCLICK-25.jpg
DAVINA

18 jaar
Woont in Mol
Studeert Woordkunst-Drama op het Heilig-graf in Turnhout.
Davina volgens Sofie: “Zo jong, en toch al zo’n krak op het podium! Dat belooft voor later! Davina kan het allemaal: zingen, dansen, acteren … En toch blijft ze naast het podium haar bescheiden, lieve en vrolijke karakter behouden. 
Davina volgens Ute: “Davina is altijd enthousiast, op en naast het podium! Een plezier om samen te zingen. Ze is steeds zo positief! 

RAPPELSISTERS_EVIOCLICK-30.jpg
UTE

Ute (spreek uit als [oete] 😉)
24 jaar
Woont in Mol
Leerkracht lager onderwijs
Ute volgens Sofie: “Ute is een alleskunner: zingen, acteren, dansen … Ze kan het allemaal! Wanneer ze op het podium staat, komt het showbeest naar boven en zorgt ze voor bakken energie. Ook de eigenschappen lief en enthousiast passen perfect bij haar. 
Ute volgens Davina: “Ute voelt als een zus voor mij. Ik kan altijd bij haar terecht. Ze is een luisterend oor. Dansen, acteren of zingen, Ute kan het allemaal!”

THE RAPPEL SISTERS

 

The Rappel Sisters is een 3-koppige zanggroep, die klassiekers uit de oude doos terug tot leven brengt en hedendaagse songs in een jasje vol 'swing' steekt.

Voeg daarbij nog vrolijke danspasjes toe, en amusement is verzekerd! 

bottom of page